واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه پرویز ثابتی، شکنجه‌گر مشهور ساواک دستگیر شد گودرزی: مجلس نسبت به حفظ عزت و اقتدار ایران حساس است علی لاریجانی: گروسی صلاحیت مدیرکلی آژانس را ندارد علم الهدی: خداوند نظام جمهوری اسلامی ایران را اداره می کند خاتمی: به دستور امام خمینی(ره) رژیم صهیونیستی باید از صحنه روزگار محو شود سفر پزشکیان به اجلاس اضطراری دوحه احمدی: تا زمانی که عضو NPT هستیم ناچاریم با آژانس همکاری کنیم پزشکیان: هیچ قدرتی نمی‌تواند در ایران طمع کند و ما را به تسلیم وا دارد پیام سرلشکر موسوی به قطر: ملت و نیروهای مسلح ایران در کنار شما هستند فاطمی: استیضاح وزیر کار در شرایط کنونی به صلاح نیست مومنی: انسداد مرزها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است پزشکیان: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی مد نظر قرار گیرد تأکید پزشکیان بر موضع واحد امت اسلامی در برابر اسرائیل در گفت‌وگو با السیسی کوثری: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم

رئیس جمهور عازم خوزستان می‌شود

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نخستین سفر استانی رئیس‌جمهور در سال جدید به استان خوزستان و پس از ماه رمضان خواهد بود و دلیل این انتخاب هم پروژه‌های مهم در دستور در کار در این استان است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری روز یکشنبه (6 فروردین ماه) در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری به صورت تلفنی به خواسته‌ها، دغدغه‌ها و مشکلات مردم از سراسر ایران پاسخ گفت.

 

وی سپس در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره برنامه سفرهای استانی رئیس جمهور در سال جدید، توضیح داد: سفرهای استانی رئیس جمهور از برنامه‌های مهم و پرافتخار دولت است که راه میانبر ارتباط با مردم بوده و گره‌های بزرگی از زندگی آنها در این سفرها باز شده است که امسال هم با تأکید رئیس جمهور ادامه خواهد داشت.

 

منصوری ادامه داد: نخستین سفر رئیس‌جمهور در سال جدید به استان خوزستان و پس از ماه رمضان خواهد بود و دلیل این انتخاب هم پروژه‌های مهم در دستورکار در این استان است.

 

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه تلاش می‌کنیم هر ماه یک سفر استانی برگزار کنیم، توضیح داد: در کنار سفرهای استانی سفرهای پروژه‌ای، کاری و مناطق محروم هم وجود دارد که در قالب سفرهای استانی تعریف نمی‌شود.

 

منصوری درباره دیدار رئیس جمهور با مدیران اجرایی سراسر کشور، گفت: تأکید رئیس جمهور بر این بود که در ابتدای سال همه مدیران با جدیت بر روی مسائل متمرکز شوند و رویکرد اصلی دولت هم تحقق شعار سال خواهد بود.

 

وی ادامه داد: بر اساس دستور رئیس‌جمهور همه مدیران اجرایی کشور به صورت حضوری و وبیناری دور هم جمع می‌شوند تا سیاست‌ها، تدابیر اصلی، راهبردهای مهم، اولویت‌ها و برنامه‌های دولت برای مهار تورم و رشد تولید از سوی رئیس‌جمهور و معاون اول تبیین و تشریح شود و جلسه فردا، جلسه‌ای کاملاً کاری و اجرایی است برای تحقق فرمان سال و اولویت‌بندی برنامه‌ها و برنامه‌ریزی جدی برای آغاز پرقدرت فرایند کاری دستگاه‌های اجرایی.

 

معاون اجرایی رئیس جمهور درباره نحوه حل مشکلات مطرح شده در جلسه، گفت: به دلیل اهمیت مرکز برای دولت، جلسات کاری معاونت در سال جدید از مرکز ارتباطات مردمی آغاز شد.

 

وی افزود: دولت سیزدهم به دولت مردم معروف است و رسیدگی مستقیم و ویژه و چهره به چهره اعتقاد دارد و پیشانی خدمت‌رسانی به مردم همین مرکز ارتباطات است که مواجهه مستقیم با مردم دارد.

 

منصوری با بیان اینکه مسائل مطرح شده در این نشست متفاوت بود، گفت: بخشی از آنها معمولاً به دستگاه‌های مختلف مربوط می‌شد که ارجاع داده شد و بخشی که به مستقیماً به حوزه معاونت اجرایی مربوط می‌شد مانند پروژه‌های عمرانی، مصوبات سفرهای استانی و مسائلی مرتبط به نهاد ریاست جمهوری تک به تک بررسی و دستورات لازم داده شد و مرکز هم برای همه این تماس‌ها پرونده پیگیری دارد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر